Primark Beauty - PS... liquid lipstick

travnja 08, 2016


Vjerojatno i vrapci na grani znaju za Primark -  dobra kvaliteta, jeftine cijene, a najbliža lokacija Graz. Nažalost, nisam bila u mogućnosti posjetiti ga, ali moja prijateljica je. Kupila mi je par sitnica za rođendan, a koje su to možete pogledati OVDJE!. Danas ću govoriti o jednom od njih, ukoliko Vas zanima nastavite čitati!


Ambalaža je klasična i vrlo lijepa, izgleda mi kao kopija nekog puno skupljeg proizvoda. Kada ambalažu otvorite izvući ćete dugačak kistić. Kistić je doslovno kist koji nema jake dlačice te pri dodiru s usnama leti na sve strane, jako se savija i vrlo je teško ravnomjerno nanijeti proizvod. Ukoliko pogriješite tijekom nanošenja, grešku ćete teško ispraviti. Proizvod bi bio puno praktičniji kada bi imao spužvasti, koso rezani aplikator.


Na samom početku želim razjasniti kako ovo nije tekući ruž kao što na ambalaži piše, radi se o kvalitetnijem sjajilu. Sama tekstura mu je vrlo gusta i ljepljiva. Teško se nanosi.  Količina koja se nalazi na kistiću dovoljna je za jedan sloj, više od jednog nije ni potrebno. Morate dobro pripaziti nakon nanošenja jer se zna preslikati na zube. Vrlo je ugodan na usnama, nije ljepljiv. Trajnost mu je nevjerojatna, potraje i do 6 sati, čak preživi pića i jelo. Pigmentacija je vrhunska, teško ga je ukloniti s usana. Sjajilo nakon određenog vremena izgubi sjaj, ali boju ne. Preporučam da si prije korištenja usne obrubite olovkom zbog lakšeg nanošenja. Nisam primijetila isušivanje usana ni hidrataciju. Ne ističe suhe dijelove usana. Miris je divan, vraća me u djetinjstvo sa slatkastim žvakaćim gumama i bombonima.

13 RED - žarkija crvena s plavim podtonom, odlična za proljeće i ljeto. Nijansa povećava usne, podiže Vam raspoloženje i look. U prodaji imaju još dvije nijanse - nude i rozu.


PREDNOSTI: pigmentacija, trajnost, miris, ugodan na usnama, cijena, količina, ne ističe suhe dijelove usana
NEDOSTACI: nanošenje, nije tekući ruž, preslikava se na zube, nedostupnost


Cijena: £2,00
Količina: 8ml
Rok trajanja: 18 mjeseci
Može se kupiti samo u Primarku. Proizvode koje nude možete pogledati OVDJE!.

Meni je ovo sjajilo predivno, dugo traje i odlične je pigmentacije, iako se teško nanosi često ga nosim i odličan mi je za ovo proljetno vrijeme. Ukoliko ćete ići u Primark svakako ih škicnite - ovakav omjer cijene, količine i kvalitete nećete lako pronaći!

Jeste li bili u Primarku? Što ste kupili? Biste li isprobali ovaj proizvod?

You Might Also Like

6 komentari

  1. Izgleda sjajno, i veliki plus za trajnost :) kod tekućih proizvoda obavezno pazim na kist, ako je čudnijeg oblika poput ovog znam već da ću imati poteškoća sa nanošenjem, a to mi je ne da :) šteta, bilo bi bolje da je kosi, kako si i rekla..ali bez obzira na to, cijena, pigmentacija i trajnost su super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš se namučiš, ali s vremenom skužiš kako funkcionira pa se pripremiš. :D
      Slažem se, za tu cijenu i kvalitetu je odlična stvar! :)

      Izbriši
  2. Lijepo ambalaža izgleda i boja je lijepa, a i cijena mu je lijepa, ma sve je lijepo i tebi lijepo stoji. :)) I ovo ocjenjivanje sa smajlićima mi je vrh. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se smajlići sviđaju! hihi :*

      Izbriši
  3. Nijansa je stvarno predivna, ali mislim da bi ga zaobišla zbog loše četkice i preslikavanja na zube. Uostalom, nije mi ni dostupan :D
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad ga ispravno staviš i obrišeš sitno preslikavanje, zaljubiš se. :)
      Nijansa je toliko bogata, a traje najduže od svih sjajila koja sam isprobala.
      To jest, nedostupan je pa se ne treba puno zamarati. haha

      Izbriši