Essence LE Glitter in the air - metallic sjenila

siječnja 13, 2017


Essence limitirana kolekcija Glitter in the air posebno me zainteresirala te priznajem, jedna je od najboljih u posljednje vrijeme! Na prvu su me oduševila njena metallic sjenila, a sve o njima pročitajte u nastavku!


Sjenila dolaze u prozirnoj tubi s crnim čepom. Iz tube se vrlo lako dozira. Naljepnice sadrže jako malo informacija o samom proizvodu, ali možete ih lako pronaći na službenim Essence stranicama.


Tekstura im je kremasta i lagana. Jednostavno se nanose. Vrlo lako se razmazujuali se ujedno i jako brzo suše. Najbolje je nanositi ih postepeno (u malim količinama) kako bi se uspjela lijepo blendati tj. uklopiti bez grubih i debelih prijelaza. Također, smiju se nanijeti u maksimalno dva sloja. Ako nanesete više slojeva, postoji mogućnost da će sjenila pucati i onda morate raditi cijeli postupak ispočetka. Za svako oko je dovoljna kapljica proizvoda! Možete ih nanositi kistovima ili prstima, oba načina jako dobro funkcioniraju. Pigmentacija im je savršena, imaju predivan metallic finish već nakon jednog sloja. Ova sjenila će svi odmah primijetiti na Vašim kapcima. Nisu napadna, a začinit će svaki look u trenu. Vodootporna su i dugotrajna. Ne skupljaju se u pregibu, ali naglašavam da nemam masne kapke! Mogu se koristiti kao bazna nijansa, u unutarnjem kutu oka ili na sredini kapka. U prodaji se nalaze tri nijanse. Moja kolekcija sadrži dvije:
02 smile! you're beautiful - zlatna nijansa
03 mirror, mirror on the wall - smaragdno zelena nijansa


SASTAV:
Aqua (Water), Mica, Polyurethane-35, Synthetic Fluorphlogopite, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Saccharomyces Ferment, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyltaurate/Dimethylacrylamide Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Xylitol, Isohexadecane, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Undecylenate, Ethylhexylglycerin, Silica, Polysorbate 60, Tin Oxide, Sodium Phytate, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide), Ci 77891 (Titanium Dioxide)

Količina: 15ml
Cijena: 21,90kn/kom
Rok trajaja: 6 mjeseci
Mogu se pronaći u Mülleru i dm-u do kraja siječnja ili isteka zaliha!

Ako obožavate naglašene oči, isprobajte! Moje tople preporuke!

Sjenila u akciji možete pogledati u videu ispod (2:10):

Sviđaju li vam se metallic sjenila? Planirate li kupiti?

You Might Also Like

9 komentari

  1. Prekrasna su i već sam ti rekla da ti divno stoje. <3 U planu mi je nabavit zelenu nijansu, you know me, hahah. Super post i predivne fotke. :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti još jednom! <3
      Požuri dok se nije sve rasprodalo! :*

      Izbriši
  2. Divna su ♥. Nisam ih uspjela uloviti jer su se rasprodala brzinom munje :/

    OdgovoriIzbriši
  3. 02 smile! you're beautiful mi je nijansa s kojom bi se usudila probati, iako sam isto malo skeptična oko kupnje, nisam sigurna s obzirom na to pucanje. Ali ništa nije savršeno, možda se ipak odvažim na kupnju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neće pucati ako ih dobro razmažeš. :D Stvarno su super! :)

      Izbriši
  4. Predivna su i baš ću ih sutra pogledati u Bipi (ako je uopšte ostalo išta iz kolekcije :D). Ovo smaragdno ti stoji savršeno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ih vidjela u Bipi, ali svakako pogledaj. :D
      Hvala ti! :***

      Izbriši
  5. Izgledaju fenomenalno. Ako ih ugledam ponovno u trgovinu uzeti ću se valjda zlatnu nijansu. :D

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši