Rimmel The Only 1 matte ruževi

siječnja 06, 2017


Ukoliko tražite dostojnu, a jeftiniju zamjenu za MAC ruževe na pravom ste mjestu! Zašto su Rimmel The Only 1 matte ruževi na mene ostavili tako dobar dojam? Po čemu su posebni? Otkrijte daljnjim čitanjem!


Ruževi dolaze u mat crvenoj plastičnoj ambalaži. Nije klasična i odmah upada u oko. Također, posebna je i po koso rezanom čepu s krunom na vrhu. On nije baš pogodan za držanje u akrilnom (ako ruževe držite naopako). Ambalaža ruža sadrži i prsten koji je obojan u nijansu samog proizvoda. Olakšava traženje nijanse. Naziv i broj nijanse možete pronaći i na dnu ambalaže.


Pigmentacija ruževa je odlična, jedan sloj je dovoljan za potpuno prekrivanje. Svjetlije nijanse je bolje nanijeti u dva sloja kako bi nijansa došla do punog izražaja. Ruževi nisu koso rezani (obli su) pa obuhvaćaju veću površinu usana što malčice otežava nanošenje. Ako ste isprobali Wet n Wild ruževe, znate o čemu govorim. Inače, vrlo lako se nanose, nisu tvrdi te nije potrebno jače pritiskati ruž. Preporučam da usne obrubite olovkama jer ćete tako preciznije nanijeti ruž i ljepše će izgledati. Ruževi su na usnama kremasti, a potpuno mat! Ruževi postaju mat u roku 5 sekundi do minute (ovisno o broju slojeva). Trajnost im je dobra - neće preživjeti jelo, ali pića hoće. Tijekom konzumiranja pića ili hrane morate dobro paziti jer se preslikavajuRavnomjerno odlaze s usana, nećete imati ružne prijelaze. Preživjet će 4-5 sati ukoliko nećete jesti, što je vremenski sasvim solidno. Ruževi ne isušuju usne, nimalo! Poslije nošenja nije potrebno hidratizirati usne, ali svakako je pozitivno ako to radite. Možete nositi balzam i ispod njih, ali osobno to ne volim kod kremastijih ruževa i kod ovih ruževa je nepotrebno. Ne ističu suhe dijelove usana! Imaju čudniji miris, voćkast ali zagušljiv. Ne zadržava se dugo na usnama, pa se da preživjeti. Lako se skidaju uz pomoć micelarne otopine i ulja za skidanje šminke.
Svaka osoba će pronaći barem jednu nijansu ruža za sebe jer su dostupni u 9 nijansi!


200 Salute - predivna rozo-nude nijansa. Odlična za svaki dan. Svima će odlično pristajati. Potrebno ju je nanijeti u dva sloja jer se malčice nejednako nanosi (nekako je patchy). Brže odlazi s usana (što je normalno kod svjetlijih nijansi). Nijansom je vrlo slična Essence olovci 12 Wish me a rose te ju uz nju i kombiniram.

500 Take The Stage - crvena nijansa, tamnija, a opet nekako kričavija. Nije hladna ni topla, nešto između. Vrišti Božić! Zaista savršena nijansa za blagdane. Definitivno je na razini high end nijanse! Prije nanošenja, usne obrubim Look by BIPA olovkom u nijansi 10 Fire.


SASTAV:
Synthetic Wax, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Polyethylene, Polypropylene, Silica, Phenyl Trimethicone, C20-40 Alcohols, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Isopropyl Titanium Triisostearate, Tocopheryl Acetate, Bht, [May Contain +/-: Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), D&C Red No. 6 Barium Lake (Ci 15850), D&C Red No. 7 Calcium Lake (Ci 15850), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Fd&C Yellow No. 5 Aluminum Lake (Ci 19140), Fd&C Yellow No. 6 Aluminum Lake (Ci 15985), Fd&C Blue No. 1 Aluminum Lake (Ci 42090)]

Količina: 3,4g
Cijena: 59,90kn
Rok trajaja: 30 mjeseci
Mogu se pronaći u dm i Bipa poslovnicama.

Po čemu su bolji od MAC ruževa (matte, retro matte finish)? - Ne isušuju usne, ne ističu suhe dijelove i lako se nanose tj. nisu tvrdi. 
Rimmel je odradio jako dobar posao i svakako je sustigao konkurenciju! Moje tople preporuke!

Sviđa li Vam se koja nijansa? Biste li ih isprobali?

*PR

You Might Also Like

11 komentari

  1. 500 mi se sviđa. Lijepo izgleda da usnama..
    Nadam se da cu i ja uskoro moci probati koji ruz.. 😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je isto 500 draža. :)
      Uvijek možeš, ako kupiš! :D

      Izbriši
    2. Ma na to i mislim.. od sljedeceg mjeseca.. ovaj vec imam prebunkiran stvarcicama koje moram kupiti 😃

      Izbriši
  2. divno izgledaju, nisam ih jos vidjela ili ja nisam dobro gledala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima ih već dobrih mjesec dana, izloženi su ti na sredini stalka kao nova kolekcija. :)

      Izbriši
  3. 200 pree :), obožavam roskaste i nude ruževe, ali i ova crvenkasta je odlična, super ti stoji, i zbilja lijepo izgledaju i na usnama i ambalaža i sve ostalo.:) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ih još nigdje vidjela, a ako naletim na njih kupit ću. Pri kupovini matte ruževa najbitnije mi je da ne isušuju usne, a svaki koji sam do sada kupila isušio je usne i previše.
    Divan post! <3

    http://beautycornerbyemina.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima ih u dm-u :) Ovi ne isušuju, stavljam ruku u vatru za njih. Odlični su! <3

      Izbriši
  5. Zvuče super, moram si i ja pokoji nabavit. :D

    OdgovoriIzbriši